11 Ιουλ

Ειδικές συνθήκες

Αγαπητοί πελάτες και φίλοι. Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, ζητάμε τη συνεργασία σας στα παρακάτω:

Περισσότερα »
4 Ιουλ

Gov.gr : Τι δείχνει ο απολογισμός για την ηλεκτρονική έκδοση πιστοποιητικών και αιτήσεων

Τι δείχνει ένας σύντομος απολογισμός των μέχρι σήμερα αποφάσεων – «σταθμών» στην διαδικασία μετατροπής σε ένα ψηφιακό κράτος

Περισσότερα »
22 Ιουν

Τουρισμός για όλους 2020: Τα κριτήρια συμμετοχής - Επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2020» προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά περίπου 250.000 δικαιούχους και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις.

Περισσότερα »
17 Ιουν

Μεταβίβαση ακινήτου σε τρεις μέρες χωρίς επίσκεψη στην Εφορία

Χωρίς καμία επίσκεψη στη ΔΟΥ και εντός τριών ημερών θα ολοκληρώνεται η δήλωση μεταβίβασης ακινήτου από τους φορολογούμενους, όπως προβλέπει απόφαση, που υπέγραψε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, και αναμένεται να δ

Περισσότερα »
12 Ιουν

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης - Αυξάνονται οι δόσεις για φόρους, άτοκα τα χρέη των αναστολών

Νέα μέτρα για την οικονομία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής. Τι ανακοίνωσε για ΕΝΦΙΑ, δόσεις και οφειλές.

Περισσότερα »
22 Μαρ

Εξουσιοδότησεις με λίγα κλικ - Όλες οι υπηρεσίες του gov.gr

Εξουσιοδοτήσεις, υπεύθυνες δηλώσεις και συνταγογραφήσεις θα μπορούν πλέον να γίνουν από το κινητό ή τον υπολογιστή μας, χωρίς μετακινήσεις και περιττή γραφειοκρατία, καθώς από το πρωί του Σαββάτου τέθηκε σε δοκιμαστική λειτουργία η ενιαία ψηφιακή πύλ

Περισσότερα »
12 Μαρ

Κορονοϊός - Κλειστά σχολεία και Πανεπιστήμια: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για μαθητές και φοιτητές

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα κλειστά σχολεία και Πανεπιστήμια εξαιτίας της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός, πολλοί μαθητές, φοιτητές, αλλά και γονείς παιδιών έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Περισσότερα »
5 Μαρ

Η εφαρμογή e-katanalotis μας ενημερώνει για την πιο οικονομική τιμή σε 1000 προϊόντα

Τη δυνατότητα να συγκρίνουν τις τιμές λιανικής των σούπερ μάρκετ, έχουν από σήμερα οι καταναλωτές, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας e-katanalotis που δημιούργησε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ).

Περισσότερα »