5 Ιουλ

Συναγερμός για τη μετάλλαξη Δέλτα: Τα νέα «απαγορευτικά» μέτρα για ανεμβολίαστους σε ταξίδια και ψυχαγωγία

Νέα δεδομένα ισχύουν σήμερα σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από την νόσο Covid-19. Οι αλλαγές αφορούν μεταξύ άλλων τις μετακινήσεις στα νησιά, αλλά και το νέο πλαίσιο λειτουργίας χώρων ψυχαγωγίας.

Περισσότερα »
21 Ιουν

Γλυκά Νερά: Το «θέατρο» του συζυγοκτόνου 17 ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν - Η κατάθεση που παρίστανε τον συγκλονισμένο

Στοιχεία από τις αρχικές, ψευδείς καταθέσεις του συζυγοκτόνου από τα Γλυκά Νερά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Περισσότερα »
3 Ιουν

Το υπουργείο Εργασίας παίρνει πίσω τη διάταξη για την καταβολή της αποζημίωσης απόλυσης σε 4 μήνες

Αποσύρεται η διάταξη για καταβολή της αποζημίωσης απόλυσης μέσα σε 4 μήνες καθώς και το δικαίωμα του εργοδότη να καταβάλλει μειωμένη κατά 10% αποζημίωση απόλυσης.

Περισσότερα »
24 Μαϊ

Φορολογικές δηλώσεις 2021: Οι 10 αλλαγές που έφερε η πανδημία, ειδικοί κωδικοί για τις αποζημιώσεις

Με νέους κωδικούς και μια σειρά αλλαγών ανοίγει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.Η βασικότερες είναι αποτέλεσμα των ειδικών συνθηκών που έφερε η πανδημία,καθώς θα υπάρχει ειδικός κωδικός για τα χρήματα

Περισσότερα »
9 Μαϊ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Πίστωση 62,7 εκατ. ευρώ σε 20.359 δικαιούχους, μέχρι πότε η νέα παράταση

Πιστώθηκε το ποσό συνολικού ύψους 62,7 εκατ. ευρώ σε 20.359 δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 7 ενώ πήρε παράταση η προθεσμία για την υποβολή αίτησης χορήγησης της ενίσχυσης έως τις 12.05.2021.

Περισσότερα »
14 Απρ

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Σήμερα έρχονται οι πρώτες 33.600 δόσεις στην Ελλάδα

Σήμερα η χώρα μας παραλαμβάνει τις πρώτες 33.600 δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson και η Ελλάδα αναμένει από την Johnson & Johnson μέχρι τον Ιούνιο, 1,3 εκατ. δόσεις εμβολίων.

Περισσότερα »
5 Απρ

«Γέφυρα 2»: ¶νοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις, οι επιχειρήσεις που θα λάβουν κρατική επιδότηση

Σε λειτουργία είναι από σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου,η ψηφιακή πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2», το οποίο προσφέρει στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Περισσότερα »
28 Μαρ

Δραματική προειδοποίηση Παυλάκη, «θα δούμε εικόνες Μπέργκαμο αν γίνει τώρα μικρό άνοιγμα»

Ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο Open, χαρακτήρισε «άσχημες» τις επόμενες δύο εβδομάδες και προειδοποίησε ότι αν γίνει τώρα μικρό άνοιγμα, «θα δούμε εικόνες Μπέργκαμο».

Περισσότερα »