30 Οκτ

Σε Lockdown από σήμερα Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη - Τι ισχύει για μετακινήσεις, κλείνει η εστίαση

Επικαιροποιήθηκε ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από την λοίμωξη Covid-19 έπειτα από την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της αρμόδιας για τον χάρτη επιτροπής των επιδημιολόγων.

Περισσότερα »
20 Οκτ

Κορονοϊος: Στο «επίκεντρο» η Βόρεια Ελλάδα - Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων και τις νέες εστίες

Ο κορονοϊος συνεχίζει να εξαπλώνεται και η έξαρση στα κρούσματα εντείνει την ανησυχία. Θεσσαλονίκη και Σέρρες «φλερτάρουν» με το «πορτοκαλί», όπου βρίσκεται η Αττική. Νέες εστίες σε σχολεία, γηροκομεία και κλειστές δομές.

Περισσότερα »
7 Οκτ

Αλλάζει η ζωή χιλιάδων εργαζόμενων: Τηλεργασία, ωράριο εργασίας και πληρωμή υπερωριών

Νέο ωράριο για χιλιάδες εργαζόμενους προβλέπει το σχέδιο νόμου για τις εργασιακές αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση.Οι εργαζόμενοι θα μπορούν κατόπιν συμφωνίας με τον εργοδότη να αναπροσαρμόσουν το ωράριο εργασίας τους

Περισσότερα »
31 Αυγ

Νέο ψηφιακό ωράριο για όλες τις επιχειρήσεις: Ερχεται το ηλεκτρονικό ρολόι παρουσίας εργαζομένου

Το ψηφιακό ωράριο και η ηλεκτρονική κάρτα εργασίας μπαίνει στην ζωή των εργαζομένων σύμφωνα με σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Περισσότερα »
26 Ιουλ

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Κερδισμένοι όσοι υπέβαλαν πριν από την παράταση

Κερδισμένοι όσοι φορολογούμενοι υπέβαλαν φορολογικές δηλώσεις και έχουν πληρώσει την πρώτη δόση σε σχέση με εκείνους που θα κάνουν χρήση της παράτασης της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου.

Περισσότερα »
20 Ιουλ

Αγκυρα - Αγία Σοφία: Με κουρτίνες θα καλύπτονται τα ψηφιδωτά κατά τις προσευχές

Τα ψηφιδωτά που απεικονίζουν χριστιανικές μορφές στην Αγία Σοφία θα καλύπτονται με κουρτίνες κατά τη διάρκεια των μουσουλμανικών προσευχών, επιβεβαίωσε την Κυριακή ο Τούρκος προεδρικός εκπρόσωπος Ιμπραήμ Καλίν,

Περισσότερα »
13 Ιουλ

Κορονοϊός: Οι επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές έως τις 26 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 44074/11.7.2020) σχετικά με τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 έως και 26 Ιουλίου 2020.

Περισσότερα »
12 Ιουλ

Έκλεισε για τους επισκέπτες η Αγιά Σοφιά - Προχωρά η μετατροπή σε τζαμί, παγκόσμιες οι αντιδράσεις

Οι τουρκικές αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο της Αγίας Σοφίας το Σάββατο 11 Ιουλίου, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του διατάγματος από τον Ερντογάν για τη μετατροπή της σε τζαμί και αναμένεται να ανοίξει στις 24 Ιουλίου για μουσουλμανική προσευχή.

Περισσότερα »