Είπαν για εμάς.

Χρειαζόμουν να κάνω μετακόμιση άμεσα, έψαξα στο διαδίκτυο δεν υπήρχε μέχρι την ημερομηνία που ήθελα, μου σύστησε ένας φίλος που είχε συνεργαστεί την SKL TRANS, όλα πήγαν καλά τηρώντας όλους τους κανόνες covid-19, με ασφάλεια, τέλεια αμπαλαρισμενα και σε πολύ καλή τιμή. Ευχαριστώ πολύ τον Κο Στάθη την κυρία Ρόζα και το ευγενικό προσωπικό τους.

Άψογοι επαγγελματίες αλλά κυρίως εξαιρετικοί άνθρωποι. Όλα έγιναν όπως τα είχαν προγραμματίσει. Γρήγορα, άμεσα, με τάξη, συνέπεια και με ελάχιστη όχληση στην ¨δύσκολη¨ γειτονιά!! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Έχω δυο φορές συνεργαστεί σε δικιά μου μετακόμιση μια φορά και άλλη μία σε συγγενή μου αλλά τους έχω συστήσει και σε πολλούς συναδέλφους και φίλους!! Με τον Στάθη και την Ρόζα (και τους αποκαλώ με τα μικρά τους ονόματα γιατί τους θεωρώ φίλους μου) σε τέτοιο βαθμό που μπορώ να τους δώσω τα κλειδιά του σπιτιού μου να κάνουν την μετακόμιση και εγώ να είμαι στην δουλειά μου !! Με απλά λόγια είναι 200% επαγγελματίες, με λογικές τιμές, με εμπιστοσύνη , με μεγάλη προσοχή στα πράγματα που μεταφέρουν , στην ώρα τους και πάνω από όλα καλοί άνθρωποι !! Λυπάμαι που δεν τους γνώριζα πριν χρόνια που σε 2-3 μετακομίσεις συνεργάστηκα με άλλες εταιρίας μεταφορών !! Να είναι καλά τους ευχαριστώ και πάλι και τους συστήνω ανεπιφύλακτα !!

Συνδυασμός επαγγελματισμού , κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Εξαιρετικοί!!! Έχουμε κάνει 2 προσωπικές και 2 επαγγελματικές μαζί με το Στάθη, τη Ρόζα και τους συναδέλφους τους, όλα κύλησαν άψογα και ήταν πολύ βοηθητικοί και υποστηρικτικοί. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Τους έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές σε μεταφορές επαγγελματικού εξοπλισμού γραφείων κ κατοικιων κ πάντα μένω ευχαριστημένος!είναι ευγενικοί,εξυπηρετικοί με προσιτές τιμές.σταθη κ Ρόζα σας ευχαριστώ πολύ.συνεχιστε έτσι!!

Έχω χρησιμοποιήσει την εταιρεία 3 φορές . Δύο για μετακόμιση σε άλλο διαμέρισμα και μια που μετέφεραν το καταστημα που έχω με βιομηχανικα εργαλεία. Εννοείται ότι από την πρώτη κιόλας φορά είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επαγγελματική τους συμπεριφορά και απο την ασφάλεια που ενιωσα γενικότερα για τα πράγματα μου. Ειναι σωστοί επαγγελματίες και αυτό που κάνουν το κάνουν με πολύ καλή οργάνωση και συνέπεια.

2η μετακόμιση, πάλι με τον κύριο Κλωνή - εννοείται. ’ψογα όλα, όλα έγιναν με απόλυτη ασφάλεια και οργάνωση. Μπράβο στην ομάδα σας.

Πείτε μας την γνώμη σας