ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ατομική επιχείρηση Στάθης Κλωνής ξεκίνησε τις εργασίες της στην Αθήνα το 1992.

Μεταφέρουμε κάθε είδους αντικείμενα με ασφάλεια, συνέπεια και σε προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων μας βοηθά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

Στόχος μας είναι η προστασία των αντικειμένων σας ή μεταφερόμενων ειδών, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας (χαρτοκιβώτια, κούτες, αεροπλάστ κλπ). Επίσης αναλαμβάνουμε αποσυναρμολόγηση, συναρμολόγηση επίπλων, υαλικών, αποσύνδεση / σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, συσκευασία οικιακού εξοπλισμού, μοντάρισμα / ξεμοντάρισμα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας με τη σωστή οργάνωση και τον κατάλληλο συντονισμό των συνεργείων μας. Η μεταφορά αντικειμένων από και σε οποιοδήποτε όροφο επιθυμείτε γίνεται γρήγορα και με ασφάλεια με το ανυψωτικό μηχάνημα που διαθέτουμε ύψους 25μ (καλύπτεται περίπου έως και ο έκτος όροφος).

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η επιχείρηση Στάθης Κλωνής διαθέτει μόνιμο και έμπειρο προσωπικό, σύγχρονο στόλο τριών φορτηγών που διαθέτουν υδραυλικές πόρτες, κόφα - καρότσα, για μεγαλύτερη ασφάλεια των αντικειμένων σας.

Σύνθημά μας

Σεβόμαστε την περιουσία σας, μετακομίστε με λιγότερο άγχος και αναστάτωση, εμπιστευθείτε μας και θα βγείτε κερδισμένοι!.


Στάθης Κλωνής

sklrans.gr