Είπαν για εμάς.

Συνδυασμός επαγγελματισμού , κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Εξαιρετικοί!!! Έχουμε κάνει 2 προσωπικές και 2 επαγγελματικές μαζί με το Στάθη, τη Ρόζα και τους συναδέλφους τους, όλα κύλησαν άψογα και ήταν πολύ βοηθητικοί και υποστηρικτικοί. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Τους έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές σε μεταφορές επαγγελματικού εξοπλισμού γραφείων κ κατοικιων κ πάντα μένω ευχαριστημένος!είναι ευγενικοί,εξυπηρετικοί με προσιτές τιμές.σταθη κ Ρόζα σας ευχαριστώ πολύ.συνεχιστε έτσι!!

Έχω χρησιμοποιήσει την εταιρεία 3 φορές . Δύο για μετακόμιση σε άλλο διαμέρισμα και μια που μετέφεραν το καταστημα που έχω με βιομηχανικα εργαλεία. Εννοείται ότι από την πρώτη κιόλας φορά είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επαγγελματική τους συμπεριφορά και απο την ασφάλεια που ενιωσα γενικότερα για τα πράγματα μου. Ειναι σωστοί επαγγελματίες και αυτό που κάνουν το κάνουν με πολύ καλή οργάνωση και συνέπεια.

2η μετακόμιση, πάλι με τον κύριο Κλωνή - εννοείται. ’ψογα όλα, όλα έγιναν με απόλυτη ασφάλεια και οργάνωση. Μπράβο στην ομάδα σας.

Έχω χρησιμοποιήσει τις μεταφορές SKL trans τρεις φορές στο παρελθόν και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη. Την τρίτη φορά, λόγω ολικής ανακαίνισης του ιδιόκτητου σπιτιού μου, αποθήκευσαν όλα μου τα πράγματα(ρούχα, παπούτσια, έπιπλα) στις αποθήκες τους, αυτό είναι πολύ βολικό και πρακτικό όταν δεν έχεις την πολυτέλεια του χώρου. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι καταπληκτικές(ξε-μοντάρισμα επίπλων, μοντάρισμα επίπλων, ανυψωτικά, καινούργιες ομοιόμορφες κούτες...) επίσης το προσωπικό είναι ευγενικό και πρόθυμο. Και τις τρεις φορές ήρθαν έξι άτομα όπου η μετακόμιση έγινε σε γρήγορους ρυθμούς και με απόλυτη προσοχή. Οι τιμές θεωρώ πως είναι ασυναγώνιστες. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πείτε μας την γνώμη σας