Είπαν για εμάς.

Έχω συνεργαστεί με τον Στάθη και την Ρόζα 3 φορές έως σήμερα. Αυτά που έχω να πω είναι μόνο καλά λόγια. Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Σέβονται την περιουσία σου καθώς και τους ανθρώπους που τους επιλέγουν. Δεν «κολλάνε» πουθενά όσο δύσκολο και αν είναι το έργο που θα αναλάβουν. Θα το φέρουν εις πέρας μέχρι τέλους και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γρήγοροι, καθαροί, αθόρυβοι, ευγενικοί. Το πακετάρισμα άψογο. Μάλιστα στην τελευταία μετακόμιση χρειάστηκα να αποθηκεύσω τα έπιπλα μου. Με σύστησαν στον συνεργάτη τους τον Σεργκεϋ. Τι να πω για το πακετάρισμα του. Λες και τα έπιπλα μου θα ταξίδευαν στην άλλη άκρη της υφηλίου. ¶ψογοι επαγγελματίες και πολύ προσιτοί στις τιμές τους. Θα κάνουν πάντα το καλύτερο. Είναι πολύ καλά παιδιά. Τους θεωρώ πλέον δικούς μου ανθρώπους. Στάθη και Ρόζα είστε υπέροχοι. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα. Περιμένω για την 4η και τελευταία μετακόμιση στο ιδιόκτητο πλέον σπίτι μας.

Συνέπεια, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, ευγένεια: έχω ήδη κάνει δύο μετακομίσεις με την SKLtrans και η εμπειρία ήταν εξαιρετική. Στάθη και Ρόζα, μαζί θα είμαστε και στην επόμενη μετακόμιση!

Εξαιρετικοί επαγγελματίες!! Προσιτές τιμές !! Σέβονται απόλυτα το χώρο για την αποφυγή οποιασδήποτε ζημιάς κατά την μεταφορά των πραγμάτων.Η δικιά μου μετακόμιση είχε δυσκολίες λόγω ανηφόρας και θέσης σπιτιού ..αλλά όλα πήγαν τέλεια !! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

Συνεργαστήκαμε πρόσφατα με την SKL Trans για τη μετακόμιση του σπιτιού μας. ¶ψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και τήρηση όλων των μέτρων COVID-19. Μάλιστα, είχαμε πολύ εύθραυστα πράγματα και όλα συσκευαστήκαν και μεταφέρθηκαν με το ανυψωτικό χωρίς ούτε μια γρατζουνιά! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα

Είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε και σίγουρα όχι η τελευταία. Την πρώτη φορά, μετακομίσανε το διαμέρισμά μας από τον 5ο όροφο, σε άλλο διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην άλλη μεριά της Αττικής σε χρόνο ρεκόρ. Δεν καταλάβαμε πότε έγινε η συσκευασία (αμπαλάζ), η φόρτωση, η μεταφορά, η εκφόρτωση, η αποσυσκευασία και μάλιστα χωρίς ζημιές. Αυτή τη φορά τους χρειαστήκαμε να μεταφέρουν μία υπόγεια αποθήκη. Η μεταφορά ολοκληρώθηκε μέσα σε 2 ώρες ! Όπως κάθε φορά συνεπέστατοι, ευγενικοί και άριστοι επαγγελματίες που δεν «κολλάνε» σε τυχόν επιπλέον αντικείμενα πέρα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί. Σε ότι αφορά τα οικονομικά, πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα. Πολλά ευχαριστώ στην Ρόζα και στον Στάθη. Στο επανιδείν. Νίκος (Νίκαια - Αττικής)

Χρειαζόμουν να κάνω μετακόμιση άμεσα, έψαξα στο διαδίκτυο δεν υπήρχε μέχρι την ημερομηνία που ήθελα, μου σύστησε ένας φίλος που είχε συνεργαστεί την SKL TRANS, όλα πήγαν καλά τηρώντας όλους τους κανόνες covid-19, με ασφάλεια, τέλεια αμπαλαρισμενα και σε πολύ καλή τιμή. Ευχαριστώ πολύ τον Κο Στάθη την κυρία Ρόζα και το ευγενικό προσωπικό τους.

¶ψογοι επαγγελματίες αλλά κυρίως εξαιρετικοί άνθρωποι. Όλα έγιναν όπως τα είχαν προγραμματίσει. Γρήγορα, άμεσα, με τάξη, συνέπεια και με ελάχιστη όχληση στην ¨δύσκολη¨ γειτονιά!! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Έχω δυο φορές συνεργαστεί σε δικιά μου μετακόμιση μια φορά και άλλη μία σε συγγενή μου αλλά τους έχω συστήσει και σε πολλούς συναδέλφους και φίλους!! Με τον Στάθη και την Ρόζα (και τους αποκαλώ με τα μικρά τους ονόματα γιατί τους θεωρώ φίλους μου) σε τέτοιο βαθμό που μπορώ να τους δώσω τα κλειδιά του σπιτιού μου να κάνουν την μετακόμιση και εγώ να είμαι στην δουλειά μου !! Με απλά λόγια είναι 200% επαγγελματίες, με λογικές τιμές, με εμπιστοσύνη , με μεγάλη προσοχή στα πράγματα που μεταφέρουν , στην ώρα τους και πάνω από όλα καλοί άνθρωποι !! Λυπάμαι που δεν τους γνώριζα πριν χρόνια που σε 2-3 μετακομίσεις συνεργάστηκα με άλλες εταιρίας μεταφορών !! Να είναι καλά τους ευχαριστώ και πάλι και τους συστήνω ανεπιφύλακτα !!

Πείτε μας την γνώμη σας