14 Μαϊ

Μεταφορές Εμπορευμάτων Βαρέων Αντικειμένων Πανελλαδικά

Μεταφορές Εμπορευμάτων Βαρέων Αντικειμένων στην περιοχή της Αθήνας της Αττικής αλλά και Πανελλαδικά είναι η υπηρεσία που σας προσφέρει με επιτυχία ασφάλεια και εμπειρία η SKL Trans.

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται διανέμονται και καταλήγουν με ασφάλεια στον προορισμό τους, με σαφείς πληροφορίες για την διάρκεια της μεταφοράς και με υπηρεσία παρακολούθησης αποστολής.

Με ιδιόκτητα φορτηγά αναλαμβάνουμε καθημερινά την μεταφορά και παράδοση εμπορευμάτων-μεταφορά οικοσκευώνμεταφορά χρηματοκιβωτίων-μεταφορά βαρέων αντικειμένων σε σπίτια, καταστήματα, εμπορικά κέντρα.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη μεταφορά έργων τέχνης & αντικειμένων μεγάλης αξίας που απαιτούν απόλυτη προσοχή στη συσκευασία και το χειρισμό τους καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς.

Μοναδικό μέλημά μας είναι η ασφαλής και σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων σας στον τελικό προορισμό τους.Οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η μεγαλύτερη διαφήμισή μας, αυτό το γνωρίζουμε και φροντίζουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων.

Η συνέπεια στους χρόνους φόρτωσης – εκφόρτωσης – παράδοσης αποτελεί για μας βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Επικοινωνείστε μαζί μας στο 697 819 3049  Αν θέλετε μεταφορά με Ασφάλεια, Συνέπεια και Χαμηλό κόστος.